Welcome to EXCITECH

rrethqendër

Excitech, një kompani profesionale e prodhimit të makinerive, u krijua me klientët më diskriminues në mendje.Me një objekt prodhimi në Kinë, por duke respektuar rreptësisht standardet më të larta të cilësisë, produktet tona janë të garantuara të performojnë me saktësi të lartë në periudhën më të gjatë kohore për kërkesat tuaja industriale më të kërkuara.

Shumëllojshmëria jonë e portofolit të disponueshëm lehtësisht të cilësisë së lartë përfshin zgjidhjet e prodhimit të mobiljeve në panel, qendrat e përpunimit me 5 boshte me shumë madhësi, sharrat e paneleve, qendrat e punës pikë-për-pikë dhe makineri të tjera të dedikuara për përpunimin e drurit dhe aplikime të tjera kryesore.

Mësoni më shumë >

KOMPANIAPËRPARËSI

 • CILËSISË

  Procesi i automatizuar i përpunimit CNC, inspektimi i trefishtë siguron përpunim të shkëlqyeshëm, konfigurim të markës ndërkombëtare, performancë të qëndrueshme.
 • EKSPERIENCA

  Përvojë shumëvjeçare në prodhim, produktet depërtojnë në fushën e përpunimit të jometaleve, duke mbuluar çdo qytet industrial.
 • TEKNIKE

  Ndihmoni klientët të ofrojnë zgjidhje për përpunimin e produkteve, udhëzime teknike, trajnime softuerike, mirëmbajtje pas shitjes, etj.
 • SHËRBIMI

  Në Excitech, ne nuk jemi thjesht një kompani prodhuese.Ne jemi konsulentë biznesi dhe partnerë biznesi.

KOMPANIALAJME

 • EF683GIM-PUR |Teknologji CNC, mbyllje cilësore e skajeve!

  Spërkatje paraprake → bluarja paraprake → Ngjitja PUR → Futja me rrip 1→ Shtypja 1 → Montimi. Veshje ngjitëse 2 (mekanizmi i shkrirjes së shpejtë) → Futja e shiritit 2 → Ngjitja 2 → Përfundimi → Përfundimi. Riparimi 1 → Përfundimi 2 → Gjurmimi me katër thika → Prerje 1→ Prerje 2→ Nivelim.Kërmim → Pas spërkatje → Lustrim 1→ Polizim...
 • Makinë për prodhimin e kutive Excitech CNC 2300, zgjidhje inteligjente paketimi!

  Zgjidhja e prodhimit Excitech CNC Ndihmon prodhimin inteligjent të ndërmarrjeve të personalizuara të mobiljeve I. Përparësitë kryesore Performanca me forcë të lartë Mund të plotësojë kërkesat e prodhimit me ngarkesë të lartë, me efikasitet të lartë dhe me stabilitet të lartë dhe trajtimin e të gjithë rafteve të makinerive në intensitet të lartë 24-orëshe ...
 • Excitech ndërton një fabrikë të zgjuar mobiljesh për ju.

  Excitech ndërton një fabrikë të zgjuar mobiljesh për ju.Me kërkesën në rritje për mobilje inteligjente në treg, fabrikat e mobiljeve po e shohin të vështirë të prodhojnë produkte që plotësojnë pritshmëritë e klientëve dhe në të njëjtën kohë rrisin produktivitetin e tyre.Për të përballuar këto sfida, Dilni...
 • Seria Excitech EH Makinë shpimi me gjashtë anë për të gjitha qëllimet. Më shumë zgjedhje, më shumë procese.

  Seria Excitech EH Makinë shpimi me gjashtë anë për të gjitha qëllimet 1 Përparësitë thelbësore Stërvitja gjithëpërfshirëse përdor ndryshimin automatik të veglave+funksionin e bluarjes me katër anë, mund të përdoret një makinë.Realize Lamino, Mudeyi, Lekou, Straightener and Heaven-Earth Mentesha. Muret e ndryshme të derës Teknologjitë e kabinetit të tilla si llamba...
 • Çfarë pajisje kanë nevojë për fabrikat e personalizuara të mobiljeve?

  Prodhuesit e mobiljeve kanë nevojë për ato pajisje dhe pajisje për përpunimin e drurit Çfarë pajisje u nevojiten fabrikave të personalizuara të mobiljeve?Me rritjen e popullaritetit të mobiljeve me kohë në mesin e konsumatorëve, kërkesa për mobilje të personalizuara në shtëpinë totale vazhdon të rritet.Megjithatë, për shkak të përpunimit...
WhatsApp Online Chat!