Welcome to EXCITECH

Aplikim 3D me Machining EXCITECH

Ose Forma Komplekse të Përpunimit 3D ose Përpunimi Konvencional i Sipërfaqeve të Anuara, Qendrat e Përpunimit CNC me 5 boshte EXCITECH mund të jenë mbështetja më solide për idenë dhe biznesin tuaj, zona e aplikimit të makinerive tona me 5 akse është shumë e madhe, siç është aplikimi i materialit të përbërë, modele pajisje sanitare, kallëpe automobilash, kallëpe shkumë, varka dhe jahte, mobilje prej druri të ngurtë, vepra arti 3D, etj.


WhatsApp Online Chat!