Rreth Nesh - Shandong Excitech Co, Ltd
Mirë se vini në EXCITECH

fabrikë

A Angazhimi për Përsosmëri

Excitech, një makineri prodhuese kompani profesionale, është themeluar me klientët më diskriminuese në mendje. Me një strukturë të prodhimit në Kinë, por në mënyrë rigoroze respektimi me standardet e cilësisë më të lartë, produktet tona janë të garantuara për të kryer me saktësi të lartë në periudhën më të gjatë kohore për kërkesat tuaja më të kërkuar industriale.

Shtet-e-artit-Produkte dhe Facilities

shumëllojshmëri të gjerë të gatshme në dispozicion portofolit me cilësi të lartë ynë përfshin Mobilje Panel Prodhimit Solutions, Multi-Sized 5-aks Machining Qendra, Panel Saws, Point-to-Point qendrave për punë dhe makineri të tjera të dedikuar për të përpunimit të drurit dhe aplikacionet e tjera të rëndësishme.

Cilësia nuk është i jepen, kjo është arsyeja pse ne kemi investuar shumë në objektin tonë të përpunimit. Të gjitha prodhimet tona, nga modelet më ekonomike për ato më të komplikuara janë saktësi engineered për të siguruar standard të lartë që pritet nga një kompani si Excitech. Procesi i prodhimit të tërë është meticulously dhe sistematike të kontrolluara për të arritur saktësi garantuar dhe cilësinë.

factory2

factory3

Nevojat tuaja, Driving Force ynë!

Ne gjithashtu rregulloje zgjidhje sipas nevojave tuaja. Nëse kjo është e bizneseve start-up ose operacione të vogla shkallë me prodhimin efikas me kosto në mendje ose të themeluara operacionet në shkallë të madhe në kërkim për Projektet e shumë të automatizuar Excitech gjithmonë ka zgjidhje për nevojat tuaja të prodhimit.

Ne jemi të angazhuar për të bërë biznesin tuaj një sukses, duke ofruar zgjidhje të përshtatur të nevojshme në arritjen e qëllimeve tuaja. Integrimi seamless e makinerive tona me software automatizimi industriale dhe sistemi rrit avantazhet konkurruese të partnerëve tanë, duke i ndihmuar ata të arritur:

  • produkte të cilësisë së lartë me efikasitet të lartë të prodhimit
  • kosto më të ulëta kursimeve në këtë mënyrë të matshme
  • koha e shkurtuar e prodhimit
  • kapaciteti maksimalisht për fitime më të mira
  • reduktuar në mënyrë dramatike herë ciklit

Prania Global, Reach Lokale

Excitech ka provuar vetë të cilësisë-mençur me praninë e tij të suksesshëm në mbi 90 vende të botës. Mbështetur nga një shitje të fortë dhe të shkathët dhe rrjetin e marketingut, si dhe ekipet e mbështetje teknike që janë të trajnuar mirë dhe të përkushtuar në ofrimin partnerët tanë shërbimin më të mirë të mundshme, Excitech ka fituar një reputacion botëror si një nga më të besueshme dhe të besuar makineri CNC ofruesit e zgjidhje.

Përkushtuar për të shërbyer ju

Në Excitech, ne nuk jemi vetëm një kompani prodhuese. Ne jemi konsulentë të biznesit dhe partnerët e biznesit.

ekspertizën tonë teknike, produktet tona të cilësisë, shteti ynë e objekteve të prodhimit të artit, forca jonë në shërbim të konsumatorëve, kompetent ynë konsulence shitjes, dhe përkushtimi ynë për hulumtim dhe zhvillim të biznesit - të gjitha këto janë paraqitur për partnerët tanë të biznesit nëpër botë në shpresoj të ndihmuar ata për të arritur sukses.

WhatsApp Chat Online!