Welcome to EXCITECH

зацентар

Excitech, професионална компанија за производство на машини, е основана имајќи ги на ум најдискриминирачките клиенти.Со производствен капацитет во Кина, но строго придржувајќи се до највисоките стандарди за квалитет, нашите производи се загарантирани да работат со висока прецизност во најдолг временски период за вашите најсложени индустриски барања.

Нашето широк спектар на лесно достапно висококвалитетно портфолио вклучува решенија за производство на мебел од панели, центри за обработка со повеќе оски со 5 оски, панелни пили, работни центри од точка до точка и други машини посветени на обработка на дрво и други клучни апликации.

Дознајте повеќе >

КОМПАНИЈАПРЕДНОСТ

 • КВАЛИТЕТ

  Автоматизираниот процес на CNC обработка, тројната инспекција обезбедува одлична обработка, конфигурација на меѓународна марка, стабилни перформанси.
 • ИСКУСТВО

  Години на производствено искуство, производите продираат во полето за неметална обработка, покривајќи го секој индустриски град.
 • ТЕХНИЧКИ

  Помогнете им на клиентите да обезбедат решенија за обработка на производи, технички насоки, обука за софтвер, одржување после продажбата итн.
 • СЕРВИС

  Во Excitech, ние не сме само производствена компанија.Ние сме деловни консултанти и деловни партнери.

КОМПАНИЈАВЕСТИ

 • EF683GIM-PUR |CNC технологија, квалитетно запечатување на рабовите!

  Пред-прскање → претходно мелење → лепење PUR → Внесување со ремен 1 → Притискање 1 → Монтирање. Облога со лепак 2 (механизам за брзо топење) → Внесување лента 2 → Лепење 2 → Завршување → Завршување. → Поткастрување 1 → Сечење 2 → Нивелирање.Стругање → Постпрскување → Полирање 1→ Полирање...
 • Excitech CNC 2300 машина за правење кутии, паметни решенија за пакување!

  Excitech CNC производствено решение Помогнете за интелигентно производство на приспособени претпријатија за мебел I. Главни предности Изведба со висока јачина Може да ги исполни барањата за производство со големо оптоварување, висока ефикасност и висока стабилност и обработка на целата машинска решетка со висок интензитет 24-часовно ...
 • Excitech гради паметна фабрика за мебел за вас.

  Excitech гради паметна фабрика за мебел за вас.Со зголемената побарувачка за паметен мебел на пазарот, фабриките за мебел сметаат дека е предизвик да произведуваат производи кои ги исполнуваат очекувањата на клиентите и во исто време ја зголемуваат нивната продуктивност.За да се справите со овие предизвици, Излезете...
 • Excitech EH серија Машина за дупчење за сите намени со шест страни. Повеќе избори, повеќе процеси.

  Excitech EH серија за сите намени Шестстрана машина за дупчење 1 Основни предности Целосната дупчалка користи автоматско менување на алатот + функција за глодање со четири страни, може да се користи една машина. Технологиите на кабинетот, како што се багажникот за светилки...
 • Каква опрема им е потребна на фабриките за прилагодени мебел?

  На производителите на мебел им е потребна таа опрема и опрема за обработка на дрво Каква опрема им е потребна на приспособените фабрики за мебел?Со зголемената популарност на темпиран мебел меѓу потрошувачите, побарувачката за прилагоден мебел во целата куќа продолжува да расте.Сепак, поради обработката ...
WhatsApp онлајн разговор!