Welcome to EXCITECH

3D апликација со EXCITECH Machining

Комплексни 3Д облици за обработка или конвенционална обработка на навалени површини, ЦНЦ-центрите за обработка со 5 оски EXCITECH можат да бидат најцврстата поддршка за вашата идеја и бизнис, апликациската област на нашите машини со 5 оски е многу голема, како што е примената на композитен материјал, модели на санитарна опрема, калапи за автомобили, калапи за пена, чамци и јахти, мебел од цврсто дрво, 3D уметнички дела итн.


WhatsApp онлајн разговор!