За нас - Шандонг Excitech копродукции, ООД
Добредојдовте на EXCITECH

фабрика

Заложба за квалитет

Excitech, професионални машини за производство на компанијата, е основана со повеќето разграничувањето клиенти во умот. Со објект за производство во Кина, но строго да се почитуваат највисоките стандарди за квалитет, нашите производи се гарантира да се изврши со висока точност на најдолгиот период на време за вашиот најсложените индустриски потреби.

State-of-the-art производи и капацитети

Нашиот широк спектар на лесно достапни со висок квалитет портфолио вклучува панел Мебел Производство решенија, Мулти-големина 5-оската обработка центри, пили за сечење панели, Point-to-Point центрите и други машинерии посветен на дрво и други клучни апликации.

Квалитетот никогаш не е аутсорсинг-тоа е причината зошто имаме инвестирано многу во нашите сопствени обработка објект. Сите наши производи, од повеќето економски модели на повеќето од нив се комплицирани прецизност Инженерните да обезбеди висок стандард се очекува од една компанија како Excitech. Целиот процес на производство е педантно и систематски да се контролира за да се постигне гарантира прецизност и квалитет.

factory2

factory3

Вашите потреби, нашата движечка сила!

Ние, исто така се прилагодите решенија во зависност од вашите потреби. Без разлика дали тоа е start-up бизниси или операции од мал обем, со цена ефикасно производство на ум или се основани големи операции во потрага за високо автоматизирани projects- Excitech секогаш има решенија за вашите потреби за производство.

Ние сме посветени на промовирање на вашиот бизнис успех со обезбедување на кориснички решенија е потребно за постигнување на своите цели. Лесна интеграција на нашата машинерии со индустриска автоматизација на софтвер и систем го подобрува конкурентни предности на нашите партнери од помагајќи им да се постигне:

  • Високо квалитетни производи со висок ефикасноста на производството на
  • Пониски трошоци што се мерливи заштеди
  • Скратена производство
  • Максимизиран капацитет за подобар профит
  • Драматично го намали циклус пати

Глобал Присуство, локална домет

Excitech се докажа квалитетот мудро од страна на успешна своето присуство во повеќе од 90 земји во светот. Поддржано од силен и информиран за продажба и маркетинг мрежа, како и тимови за техничка поддршка, кои се добро обучени и посветени во обезбедување на нашите партнери најдобра можна услуга, Excitech има стекнато глобална репутација како еден од најпознатите сигурен и доверлив ЦНЦ машини решение провајдери.

Посветен да им служи

Во Excitech, ние не сме само производство на компанијата. Ние сме бизнис консултанти и деловни партнери.

Нашата техничка експертиза, нашите квалитетни производи, нашата држава на производство на уметнички објекти, нашата сила во услуги на клиентите, нашите компетентни консултантски продажба, и нашата посветеност на истражување и развој на бизнисот - сите тие се презентирани на нашиот бизнис партнери од целиот свет во се надеваме да им помогне да се постигне успех.

WhatsApp Интернет разговор!