Wilujeng sumping di EXCITECH

ngeunaan puseur

Excitech, hiji mesin manufaktur parusahaan profésional, didirikan ku konsumén paling discriminating dina pikiran. Sareng fasilitas manufaktur di Cina tapi mastikeun adhering kalawan standar kualitas pangluhurna, produk urang anu dijamin nedunan kalawan precision tinggi di jaman pangpanjangna waktu pikeun syarat industri paling nuntut Anjeun.

rupa-rupa kami tina gampang sadia portopolio kualitas luhur kaasup Panel Urug Produksi Leyuran, Multi-ukuran 5 sumbu-Machining puseur, Panel Saws, Point-to-Point puseur Gawé sarta machineries séjén dedicated ka woodworking sarta aplikasi konci lianna.

Diajar sanes>

parusahaan kaunggulan

  • kualitas

    prosés machining otomatis CNC, inspeksi triple ensures machining alus teuing, konfigurasi brand internasional, kinerja stabil.
  • pangalaman

    Taun pangalaman produksi, produk tembus widang ngolah non-logam, ngawengku unggal kota industri.
  • Citakan: Infobox

    Pitulung konsumén nyadiakeun solusi produk processing, hidayah teknis, latihan software, sanggeus-jualan pangropéa, jsb
  • palayanan

    Dina Excitech, urang henteu ngan hiji parusahaan manufaktur. Kami konsultan bisnis jeung mitra bisnis.

Wanayasa & paméran

  • Paméran & Wanayasa

    CIFM Guangzhou 2018

    2018.03.28-31

    Alamat: Cina Impor Ékspor Fair Complex 10.1A31

     

    Pameran ChengDu International Urug

    2018.06.06-09

    Alamat: Cina Chengdu International Fair Complex 10.1A317-A04

WhatsApp Online Chat !