Nepangkeun - Shandong Excitech Co., Ltd
Wilujeng sumping di EXCITECH

pabrik

Komitmen pikeun kaunggulan

Excitech, hiji mesin manufaktur parusahaan profésional, didirikan ku konsumén paling discriminating dina pikiran. Sareng fasilitas manufaktur di Cina tapi mastikeun adhering kalawan standar kualitas pangluhurna, produk urang anu dijamin nedunan kalawan precision tinggi di jaman pangpanjangna waktu pikeun syarat industri paling nuntut Anjeun.

Kaayaan-of-nu-Art Produk na Fasilitas

rupa-rupa kami tina gampang sadia portopolio kualitas luhur kaasup Panel Urug Produksi Leyuran, Multi-ukuran 5 sumbu-Machining puseur, Panel Saws, Point-to-Point puseur Gawé sarta machineries séjén dedicated ka woodworking sarta aplikasi konci lianna.

Kualitas anu pernah outsourced-yén téh naha urang geus invested beurat di fasilitas machining urang sorangan. Sadaya produk urang, tina model paling ekonomis jeung leuwih paling pajeulit nu precision direkayasa pikeun mastikeun standar tinggi diperkirakeun ti parusahaan kawas Excitech. Prosés manufaktur sakabeh anu meticulously tur sistematis dikawasa pikeun ngahontal precision dijamin tur kualitas.

factory2

factory3

Perlu anjeun, kami nyetir Force!

Simkuring oge ngaropea solusi nurutkeun pangabutuh anjeun. Naha éta téh ngawitan-up usaha atanapi operasi skala leutik kalawan produksi efisien ongkos dina pikiran atawa ngadegkeun operasi skala badag pilari projects- kacida otomatis Excitech salawasna boga solusi pikeun kaperluan manufaktur Anjeun.

Kami komitmen nyieun bisnis Anjeun kasuksésan hiji ku cara méré ngaropéa solusi diperlukeun dina achieving gol Anjeun. Integrasi seamless of machineries kami kalawan software automation industri jeung sistem ngaronjatkeun kaunggulan kalapa mitra kami 'ku nulungan aranjeunna ngahontal:

  • produk kualitas luhur jeung efisiensi produksi tinggi
  • waragad handap tabungan sahingga ukuran
  • waktos produksi disingget
  • kapasitas maksimal keur kauntungan hadé
  • Nyirorot ngurangan kali siklus

Global Ayana, ngahontal Lokal

Excitech geus kabuktian sorangan kualitas saarah ku ayana suksés taun leuwih 90 nagara di sakuliah dunya. Dirojong ku kuat tur akalna jualan na jaringan pamasaran ogé tim rojongan teknis anu dilatih ogé sarta komitmen dina méré mitra kami jasa pangalusna nu mungkin, Excitech geus miboga reputasi global minangka salah sahiji paling dipercaya jeung dipercanten CNC mesin panyadia leyuran.

Dedicated ka Ngawula Anjeun

Dina Excitech, urang henteu ngan hiji parusahaan manufaktur. Kami konsultan bisnis jeung mitra bisnis.

kaahlian urang teknis, produk kualitas urang, kaayaan urang teh fasilitas manufaktur seni, kakuatan urang di layanan palanggan, consultancy jualan kompeten kami, sarta kumawula kami panalungtikan sarta pamekaran bisnis - sakabéh ieu dibere ka mitra bisnis urang di sakuliah dunya dina mudahan tina nulungan aranjeunna pikeun ngahontal kasuksésan.

WhatsApp Online Chat !