Sugeng rawuh ing EXCITECH

bab tengah

Excitech, a machinery Manufaktur perusahaan profesional, iki diadegaké karo pelanggan paling Discriminating ing atine. Kanthi fasilitas Manufaktur ing China nanging strictly adhering karo standar kualitas dhuwur, kita produk dijamin kanggo nindakake karo dhuwur tliti ing periode dawa saka wektu kanggo syarat industri paling nuntut Panjenengan.

variétas kita siap kasedhiya portofolio kualitas dhuwur kalebu Panel Furniture Produksi Solutions, Multi-ukuran 5-sumbu Machining Pusat, Panel Saws, Point-kanggo-Point Pusat Work lan Genting liyane kebon kekayon lan aplikasi liyane tombol.

Sinau More>

COMPANY kauntungan

  • Kualitas

    proses mesin otomatis CNC, pengawasan telung njamin mesin banget, konfigurasi account internasional, stabil kinerja.
  • NGALAMI

    Taun pengalaman produksi, produk nembus lapangan Processing non-logam, panutup saben kutha indhustri.
  • TEKNIK

    Pitulung pelanggan nyedhiyani solusi produk Processing, Bimbingan Teknis, training software, sawise-sales pangopènan, etc.
  • LAYANAN

    Ing Excitech, kita ora mung perusahaan Manufaktur. We are Konsultan bisnis lan bisnis partners.

KANGAN & Pameran

  • Pameran & KANGAN

    CIFM Guangzhou 2018

    2018.03.28-31

    Alamat: Komplek Ekspor Eksport Import China 10.1A31

     

    Pameran Chengdu International Furniture

    2018.06.06-09

    Alamat: Komplek Pameran Internasional China Chengdu 10.1A317-A04

Tampilan Whatsapp Online Chat!