Prakawis kita - Shandong Excitech Co., Ltd
Welcome to EXCITECH

pabrik

A Prasetya Excellence

Excitech, a machinery Manufaktur perusahaan profesional, iki diadegaké karo pelanggan paling Discriminating ing atine. Kanthi fasilitas Manufaktur ing China nanging strictly adhering karo standar kualitas dhuwur, kita produk dijamin kanggo nindakake karo dhuwur tliti ing periode dawa saka wektu kanggo syarat industri paling nuntut Panjenengan.

State-of-the-Art Products saha

variétas kita siap kasedhiya portofolio kualitas dhuwur kalebu Panel Furniture Produksi Solutions, Multi-ukuran 5-sumbu Machining Pusat, Panel Saws, Point-kanggo-Point Pusat Work lan Genting liyane kebon kekayon lan aplikasi liyane tombol.

Quality wis tau outsourced-sing kok kita wis nandur modhal akeh banget ing fasilitas mesin kita dhewe. Kabeh produk kita, saka model paling ekonomi kanggo sing gedhe-gedhe sing paling rumit sing tliti dirancang kanggo mesthekake standar dhuwur samesthine saka perusahaan kaya Excitech. Proses Manufaktur kabèh wis cermat lan runtut kontrol kanggo entuk tliti dijamin lan kualitas.

factory2

factory3

Kabutuhan, Kita Driving peksa!

Kita uga ngatur solusi miturut kabutuhan. Apa iku wiwit-wiwitan bisnis utawa operasi cilik ukuran karo produksi efisien biaya ing atine utawa diadegaké operasi ukuran gedhe looking for projects- Highly otomatis Excitech tansah nduweni solusi kanggo kabutuhan Manufaktur Panjenengan.

We are setya kanggo nggawe bisnis sukses dening nyediakake selaras solusi perlu ing nampa gol. Integrasi rapi saka Genting kita karo software automation industri lan sistem nambah kaluwihan competitive kita partners 'dening ngewangi wong entuk:

  • produk kualitas karo efficiency produksi dhuwur
  • biaya murah tabungan mangkono diukur
  • wektu produksi shortened
  • kapasitas maksimal kanggo bathi luwih
  • Dramatically suda kaping siklus

Global Presensi, Reach Local

Excitech wis buktiaken dhewe-kualitas wicaksana dening ngarsane sukses ing luwih saka 90 negara ing donya. Didhukung dening kuwat lan akale sales lan jaringan marketing uga tim technical support sing dilatih uga lan setya ing nyediakake kita partners layanan paling bisa, Excitech gained reputasi global minangka salah siji sing paling dipercaya lan dipercaya CNC machinery panyedhiya solusi.

Darmabakti kanggo Ngawula Sampeyan

Ing Excitech, kita ora mung perusahaan Manufaktur. We are Konsultan bisnis lan bisnis partners.

keahlian kita technical, produk kualitas, negara kita saka fasilitas Manufaktur seni, kekuatan kita ing layanan customer, konsultasi sales wewenang kita, lan kita pengabdian kanggo riset lan pangembangan bisnis - kabeh iki diwenehi kanggo kita bisnis partners ing saindhenging donya ing Mugi ngewangi wong entuk sukses.

WhatsApp Online Chat !