Welcome to EXCITECH

E mafai foʻi ona e galue faʻatasi ma EXCITECH

O se mea tu'ufa'atasi o se mea e faia mai i mea fa'apipi'i se lua pe sili atu fo'i e matua'i 'ese'ese mea fa'aletino po'o vaila'au, pe a tu'ufa'atasia, e maua mai ai se mea e 'ese'ese uiga mai vaega ta'itasi.Faatasi ai ma le fesoasoani a matou EXCITECH CNC Tekinolosi, e mafai foi ona e sili ona lelei i le fafagu i luga o Mea Faʻapipiʻi.

compsite-fale-excitech

Laminam, o se tagata tomai faapitoa i le gaosiga o sima lapisi tetele mo le tusiata fale, totonu ma meafale, ua auai i le tele o galuega faatino faavaomalo taua.Faatasi ai ma faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi lata mai na filifilia ai lenei mea, o totonu ma fafo o se fale i Florence.

02.08.2019 O lenei fale e leʻi leva ona maeʻa i luga o mauga o Florence o se faʻamaoniga lea e mafai ona faʻaaogaina le lapisi Laminam e avea o se mea e tasi e teuteu ma faʻaogaina ai soʻo se avanoa, faʻafetai i o latou uiga faʻalelei, aemaise lava faʻafetai i lona tausiga faigofie ma umi tele .

E lelei le iloa o EXCITECH CNC Machines e lelei i le faia o kitech cabinet, ae i totonu o lenei fale, I le umukuka o lenei fale tumaoti i le itumalo o Florence, Laminam slabs o loʻo faʻaaogaina e fai ma fata ma luga mo le motu tele tutotonu, faʻapea foʻi. pei o totonu o faletaele, mo le fola ma le pito i lalo o le taele;Ua filifilia e le tusiata o Alessio Viviani iinei ni leo maaleale ma le maaleale e pei o Avorio, filifilia mai le faasologa o Calce, lea e faʻaauau i luga o le fola o le potu malolo, lea e faʻafefiloi ma fafo o le fale ma tosina atu ai le mafaufau i le laufanua mauga e ala i le tele. faamalama.O le faʻaauauina o mea ma lanu o loʻo maua foi i le nofoaga malolo, i luga o faasitepu ma luga o alalaupapa.

Aua le faʻatapulaaina au ata, faʻataʻitaʻi mea fou ma matou EXCITECH CNC masini!

Pule Fa'atau: Anna Chen

Telefoni: +86-18653198309

E-mail: global@sh-cnc.com/anan@excitechcnc.com

Telefoni:+86-0531-69983788

Falegaosimea: Numera 1832, GangYuanQi Road, High-Tech District Jinan, Shandong, Saina

 

Auina mai lau savali ia i matou:

FESILI NEI
  • * CAPTCHA:Fa'amolemole filifili leTa'avale


Taimi meli: Nov-29-2019
WhatsApp Online Chat!