Welcome to EXCITECH

EXCITECH ma Guangdong Custom Home Association Saini Ta'iala Fa'a Pa'aga

Guangzhou, Saina, 01 Nov 2019- O le EXCITECH ma le Guangdong Custom Home Association na sainia i le asō se Ta'iala Fa'a Pa'aga o lo'o fa'amatala ai vaega o le galulue fa'atasi e fa'alolotoina le fa'auluuluga o fa'alapotopotoga ma fa'atelevave fa'atasi le gaosiga o meaafale.O le auivi na fa'avae i luga o se fa'afanua o le galulue fa'atasi o lo'o iai nei i le va o fa'alapotopotoga e lua ma o le a mafai ai ona sili atu ona fa'ata'atia ma fa'amaopoopo auala e tu'uina atu ai a'afiaga.

paaga mo le gaosiga o meaafale

Guangdong Custom Home Association na faavaeina i le aso 25 o Mati, 2016. O loʻo pulea saʻo e le Social Organizations Administration Bureau o le Guangdong Provincial People's Government ma i lalo o le vaavaaiga ma le taʻitaʻiga a le Guangdong Provincial Civil Affairs Department, o se faʻalapotopotoga e leai ni tupe mama. uiga fa'aletulafono fa'aagafesootai ma le ulua'i fa'alapotopotoga fa'apitoa a aiga fa'aletulafono i Saina.

exicitech-meafale-asosi-fa'aaloalo

O lenei faiga fa'apa'aga na sainia i le taimi o le fono a le Guangdong Custom Home Association, fa'atasi ai ma le autu e fa'aleleia ai le fa'avasegaina atamai.O lenei fonotaga e taulaʻi i le lumanaʻi, faʻataʻamilo i le asosi a aiga masani e fai ma nofoaga autu e fausia ai le tele o galuega mo atinaʻe.

atamai-meafale-gaosi-tulaga

I tausaga talu ai nei, o le manatu o laʻei faʻapitoa, ambry ua maua le fiafia o se faitau aofaʻi tele.E oʻo atu i le 2021, o le fale faʻapitoa faʻatau fale o le a aoga i le 100 piliona CNY.O fa'amaumauga fa'asolopito o lo'o fa'aalia mai, mai le 2013 i le 2018, o meaafale fa'apitoa na fa'atumauina le fa'atuputeleina fa'aletausaga o le 19.15 pasene.Ma o le taʻitaʻi faʻaleaganuʻu fale fale, e pei o Oppein, Sophia, Hopsoon o loʻo i Guangzhou, ae o EXCITECH o le faʻatau oloa gaosi meaafale atamai mo nei gaosiga.

Pule Fa'atau: Anna Chen

Telefoni: +86-18653198309

E-mail: global@sh-cnc.com/anan@excitechcnc.com

Telefoni:+86-0531-69983788

Falegaosimea: Numera 1832, GangYuanQi Road, High-Tech District Jinan, Shandong, Saina

Auina mai lau savali ia i matou:

FESILI NEI
  • * CAPTCHA:Fa'amolemole filifili leLoto


Taimi meli: Nov-07-2019
WhatsApp Online Chat!