Welcome to EXCITECH

Fa'ateleina le lautele o Fa'asinomaga ua ta'ua ile Maketi Meaafale

Fa'asinomaga o se tasi lea o autu sili ona manaia i totonu o meaafale i tausaga talu ai nei, fa'apea foi EXCITECH o lo'o auai i le tu'uina atu o masini atamai ma CNC mo lenei pisinisi mo le silia ma le sefulu tausaga.

Ae ui i lea, talu mai le 2017, o le tausaga na lisiina ai le uluai fale gaosi meaafale i Saina, o le manatu o le tuputupu aʻe o le faʻatupulaia o le manaʻoga i meaafale faʻapitoa o le a faʻagesegese e masani ona talanoaina.Talu ai nei, e iva kamupani lisiina i fale meafale na tuʻuina atu a latou lipoti tau tupe mo le kuata lona tolu o le 2019, e tusa ai ma nei lipoti, o le faʻatupulaia o tupe maua a kamupani e iva na faʻagesegese tele, o le aofaʻi o le siʻitaga e itiiti ifo i le 30%.

meafale fa'apitoa

E ui lava i lenei faʻagesegese, na talitonu le au atamamai o loʻo i ai pea le tele o avanoa mo pisinisi faʻapitoa meafale, ma o lipoti o tupe maua a kamupani lisiina o loʻo faʻaalia ai o le fuafuaga o le faʻavasegaina i le vaega o oloa atoa na maua ai e kamupani talafeagai le tele o faʻamanuiaga.

I le taimi nei, o kapoti e sili ona lauiloa meaafale faʻapitoa, e tusa ai ma le lipoti o tupe maua a Oppein, mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaopoopoga o tupe maua e tele lava ina saofagā i le faʻavasegaina o oloa tumama ma faitotoʻa laupapa, faʻateleina fua faatatau e 44.1% ma 33.43 faasologa.

5

E manino lava, o le faʻalauteleina o le lautele o le faʻasalalauga ma le faʻaogaina o fale i le tasi taofi o le auala sili lea ona taua e iloa ai le atinaʻeina o meaafale faʻapitoa.

O loʻo faʻamamafaina foʻi e le au atamamai faʻapisinisi e faʻapea, o le manaʻoga i meaafale faʻapitoa i totonu o Saina lona tolu ma le fa o taulaga o le a faʻatupulaia tele i ni nai tausaga, e le gata i lea, o le faʻaogaina o maketi i totonu o nei taulaga, faʻapea foʻi ma le muamua ma le lua o taulaga, e le maualuga, o lona uiga. o lo'o tatala pea le maketi meaafale fa'apitoa mo tagata fou

atamai-falegaosimea

EXCITECH, fa'amaoni i le fa'amanuiaina o lau pisinisi e ala i le tu'uina atu o vaifofo e mana'omia i le ausiaina o tulaga fa'atauva, o le a avea ma au paaga umi i le gaosiga o meaafale fa'apitoa.

Pule Fa'atau: Anna Chen

Telefoni: +86-18653198309

E-mail: global@sh-cnc.com/anan@excitechcnc.com

Telefoni:+86-0531-69983788

Falegaosimea: Numera 1832, GangYuanQi Road, High-Tech District Jinan, Shandong, Saina

Auina mai lau savali ia i matou:

FESILI NEI
  • * CAPTCHA:Fa'amolemole filifili leFetu


Taimi meli: Nov-04-2019
WhatsApp Online Chat!