Welcome to EXCITECH

Galuega Fausia e Mafai ona E Faia i le EXCITECH 5-axis Machining Center

Lima axis CNC routers e matua tulaga ese lava i le alamanuia fafie, o se vaega ona e manaʻomia se tagata fai polokalame atamai ma se tagata faʻapitoa e faʻaipoipo lelei le mamanu ma le manaʻoga.E mafai ona galue e pei o se lomitusi 3D, ae e mafai ona galue i se fua tele ma le tele o isi mea e fai.

Matou te filifilia ni manatu fatufatuaʻi mo lo latou iloa e mafai ona fesoasoani le matou EXCITECH 5-axis machining center.Fiafia i latou.

Sofa Hybrid saunia e Peugeot

sofa-cnc-router

O le sofa Onyx, na mamanuina e le Peugeot Design Laboratory ma le faufale o meaafale Pierre Gimbergues, o se meaafale pito i luga o loʻo faʻatusalia ai le tala faasolopito o le taʻavale, faʻaalia ai le faʻavaeina o maa o mauga mu ma tuʻuina atu nei manatu i se mamanu i le lumanaʻi.

O lenei sofa hybrid na faia i le carbon fiber ma le volcanic lava stone, e naʻo le talosaga e gaosia e le kamupani, o se meafale masani ma taugata.E $ 185,000 lona tau ma o se tasi o sofa sili ona taugata i le lalolagi.

 

Le Ta'avale Ta'aloga Muamua na Faia i La'au

taavale-cnc-router

O le Splinter, o le taavale e sili atu i le 600 horsepower, na fuafuaina ma faia e le tagata mamanu Amerika, Joe Harmon, o le na musuia e le "Havilland Mosquito", o se vaalele o le Taua Lona Lua a le Lalolagi, na toetoe lava a faia uma i laupapa.

O le tino e faia i laupapa sieri ma pa'u ta'itasi e fai i le oak, e ufiufi i le walnut ma le sieri.Maple, birch, American walnut ma oak na faʻaaogaina mo le faʻamalolo, taʻavale, totonu, ma o le taʻavale e faia i le tele o vaega na faia mai i limu.E taua le maitauina e leʻi gaosia e le na faia ma le faʻamoemoe e faʻatau atu ae ia faʻaalia lona manatu.

 

Uluai Savili Turbine Faia i Fafie

laupapa-matagi-cncrouter

O le kamupani Siamani Timber Tower na atiina ae le uluai fafie fafie, ma le faʻamoemoe o le sailia o le faʻaauau i le mauaina o le malosi o le matagi, aua o le faʻasaoina o le 300 tone o uʻamea e ausia mo taʻavale matagi taʻitasi ma le faʻauluina o le 400 tone o le CO2 e aloese mai ai i le taimi o lona faʻaogaina. gaosiga

99% o mea e faʻaaogaina mo le fausiaina o le uila afi o punaoa faʻafouina: faʻapipiʻi laupapa laupapa na faʻaaogaina, faʻaogaina e tatalia le afi ma tulaga ogaoga.

O lenei uila afi na faʻapipiʻiina i Hannover, Siamani, e tusa ma le 100 mita le maualuga ma lava le eletise mo le afe o fale.E fa'atatau e 20 tausaga o lona ola aoga

 

Nofoa Hemp, 100% Organic

nofoa-router

O le nofoa "Hemp", na faia e le tusiata Siamani ma le mamanu o Werner Aisslinger, o se meaafale na faia mai filo hemp ma kelu faʻavae vai, o se filifiliga fou 100% ecological mo le vaega o meaafale.

E tatalaina ai se avanoa e sui ai - i le gaosiga o meaafale - e taugata tele ma faʻaleagaina mea faʻatasi ma le hemp, o se faʻaoga gafataulimaina ma le siosiomaga, lea e faʻatagaina ai foi se gaosiga tele i tau maualalo.

O le nofoa fa'aonaponei na mamanuina e pei o se monobloc fa'apipi'i e fiafia i le fa'asaoina o avanoa ma e faigofie ona fa'anofo ona o lona mama.

Fa'aosoina e ia mata'ina?Ta'u mai lau fuafuaga, e mafai ona tatou galulue faatasi.

Pule Fa'atau: Anna Chen

Telefoni: +86-18653198309

E-mail: global@sh-cnc.com/anan@excitechcnc.com

Telefoni:+86-0531-69983788

Falegaosimea: Numera 1832, GangYuanQi Road, High-Tech District Jinan, Shandong, Saina

 

Auina mai lau savali ia i matou:

FESILI NEI
  • * CAPTCHA:Fa'amolemole filifili leloli


Taimi meli: Nov-20-2019
WhatsApp Online Chat!