Wilujeng sumping di EXCITECH

E3 Solusi nyarang otomatis Jeung Loading otomatis Jeung unloading

jéntré produk

Tags produk

● Hiji Éntri-tingkat sakabéh-rounder, milih alat changer anjeun, linear atawa carousel, leyuran rongkah jeung harga kalapa.
● Maké komponén-kelas dunya, misalna 9.0kw ATC spindle, Jepang Yaskawa Sistim nyetir motor servo, Jepang Shimpo gear reducer, Schneider tegangan low komponén listrik, Delta kinerja optimum inverter-guaranteeing sarta kagagalan minimum.
● Fungsi serbaguna: routing, pangeboran, motong, sisi-panggilingan, ujung chamfering, jsb
● tabel vakum T-slot kalawan nyerep hébat kakuatan-nyerep kana multi zone atanapi clamp kalawan pop-up positioning pin, ieu panggero Anjeun.
● boring agrégat pilihan.

Aplikasi                                                                       
kayu panto, kabinét, jati panel, pacilingan, jsb Cocog jeung produksi baku atanapi bespoke

 

runtuyan

E3-1224D

iinditan Ukuran

2500 * 1260 * 200mm

gawe bareng Ukuran

2440 * 1220 * 50mm

Ukuran méja

2440 * 1228mm

Loading na unloading Speed

15m / mnt

pangiriman

X / Y rak jeung Pinion Girang; Z Ball screw Girang

Struktur méja

vakum Table

Power Spindle

9.6kw

Speed ​​Spindle

24000r / mnt

Speed ​​iinditan

45m / mnt

Speed ​​ngagawekeun

20m / mnt

alat Magzine

Carousel

alat liang

8

nyetir System

Yaskawa

Voltaseu

AC380 / 50HZ

controller

Syntec / OSAI


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !